Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

Search:

Type: Posts; User: Beni

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    26
    Views
    8,255

    sebenarnya caranya sih gampang tinggal posting...

    sebenarnya caranya sih gampang tinggal posting yang bermanfaat
  2. betul banget tuh mas bro saya sependapat denan...

    betul banget tuh mas bro saya sependapat denan mas bro
  3. Thread: EURUSD

    by Beni
    Replies
    4
    Views
    1,614

    EUR/USD: Euro stagnant below 1.1700 as ECB...

    EUR/USD: Euro stagnant below 1.1700 as ECB members undecided on rate outlook

    The Euro is trading little changed at around 1.1685 level after German inflation confirmed preliminary reading of 2.1%...
  4. Replies
    28
    Views
    6,826

    GBP/USD: Descending Triangle Jelang Data BoE Dan...

    GBP/USD: Descending Triangle Jelang Data BoE Dan CPI ASPound Inggris berada di bawah tekanan terhadap Dolar AS kemarin, Rabu 11 Juli, dan ditutup lebih rendah 0.38% ke posisi 1.3207. Ketidakpastian...
  5. wah salah kamar mas kalau mau promo disini gak...

    wah salah kamar mas kalau mau promo disini gak ada yang liat
    pindah ke room yang lain aja mas
    disini aja penghuninya tak ada sepi sekali
  6. Replies
    84
    Views
    15,614

    Tariffs take away the keys from "Electrified"...

    Tariffs take away the keys from "Electrified" Nickel - TDS

    Analysts at TD Securities point out that the first battle in the US-China trade sent nickel prices sharply lower, but a lull in news flow...
  7. Replies
    72
    Views
    28,505

    You can earn money from here if you are active...

    You can earn money from here
    if you are active in this forum
  8. Replies
    84
    Views
    15,614

    China's June exports seen solid as trade war with...

    China's June exports seen solid as trade war with US intensifies - Reuters poll

    According to the latest Reuters poll of 39 economists, China’s exports growth is expected to have eased only...
  9. Replies
    28
    Views
    6,826

    Analisa Emas 9-13 Juli 2018: Inflasi AS, BoC Rate...

    Analisa Emas 9-13 Juli 2018: Inflasi AS, BoC Rate Hike, Trade WarAnalisa mingguan XAU/USD berikut ini dibuat berdasarkan harga penutupan pasar hingga akhir minggu lalu (6 Juli 2018), dan dimaksudkan...
  10. Replies
    4
    Views
    2,650

    kalau mau kaya jangan jadi pekerja tapi jadilah...

    kalau mau kaya jangan jadi pekerja tapi jadilah pengusaha, kalau mau kaya trading lahtapi yang paling penting adalah harus mengetahui dasar-dasar dari ilmu trading itu sendiri dan menurutku trading...
  11. Tarif Impor Resmi Berlaku, Aussie Coba Menguat...

    Tarif Impor Resmi Berlaku, Aussie Coba Menguat
    Tarif impor yang diberlakukan oleh Amerika Serikat terhadap barang-barang dari China telah resmi diberlakukan pada hari Jum’at, 6 Juli 2018 lalu....
  12. Replies
    84
    Views
    15,614

    UK's Brexit Minister Steve Baker resigns...

    UK's Brexit Minister Steve Baker resigns alongside David Davis - The Telegraph


    Following earlier reports that Britain's Brexit Secretary David Davis has resigned from his post following Prime...
  13. Thread: USD/JPY

    by Beni
    Replies
    98
    Views
    14,476

    USD/JPY Technical Analysis: sustained move beyond...

    USD/JPY Technical Analysis: sustained move beyond 111.00 to reinforce constructive outlook • The recent price action reinforces the importance of an important confluence support, comprising of...
  14. Replies
    26
    Views
    8,255

    halo saya udah coba narik kredit dr sini tp kok...

    halo saya udah coba narik kredit dr sini tp kok gk masuk di saldo y apa mesti minimalnya $50
    mohon pencerahannya makasih Admin
  15. Replies
    4
    Views
    1,612

    GBP/USD seen up 5% at 1.3900 in 12 months –...

    GBP/USD seen up 5% at 1.3900 in 12 months – Reuters pollAccording to the latest Reuters poll of around 70 foreign exchange strategists, the outlook for the British pound looks more upbeat after the...
  16. Trading EUR/USD Dengan Data Non Farm Payrolls AS...

    Trading EUR/USD Dengan Data Non Farm Payrolls AS 6 Juli 2018Data Non Farm Payrolls (NFP) dirilis oleh Biro Statistik Tenaga Kerja AS, mengukur perubahan jumlah tenaga kerja di luar sektor pertanian...
  17. Replies
    84
    Views
    15,614

    EUR/JPY Technical Analysis: Bulls await an upside...

    EUR/JPY Technical Analysis: Bulls await an upside break of sideways channel


    The EUR/JPY closed above the 50-day moving average (MA) on Thursday for the first time since May 2.
    So, the pair...
  18. Replies
    2
    Views
    467

    ADP Non-Farm Payrolls AS : Kamis, 19:15 WIB. ...

    ADP Non-Farm Payrolls AS : Kamis, 19:15 WIB. Laporan pekerjaan untuk sektor swasta ini telah ditunda hingga Kamis karena libur 4 Juli pada hari Rabu. ADP melaporkan tingkat perolehan pekerjaan...
  19. Replies
    2
    Views
    467

    kalau saya malah terkadang ngikutin kata hati ...

    kalau saya malah terkadang ngikutin kata hati

    malah terkadang yang parahnya udah yakin masangnya market malah berlawanan arah
    jadi saya tambah terus masangnya dan akhirnya Over kebanyakan masang...
  20. Peluang Trading EUR/USD 5 Juli 2018Analisa...

    Peluang Trading EUR/USD 5 Juli 2018Analisa teknikal mata uang EUR/USD ini diterapkan melalui pendekatan indikator zigzag dan pola data candle. Langkah seperti apa yang bisa dilakukan untuk...
  21. Replies
    84
    Views
    15,614

    GBP/JPY Technical Analysis: Pound looking for...

    GBP/JPY Technical Analysis: Pound looking for lift from 146.00 amidst a bullish triangle


    Sterling in a bullish triangle against the Yen as higher lows squeeze the pair against current key...
  22. Sudah terlanjur ngepost disini meletakkan gambar...

    Sudah terlanjur ngepost disini meletakkan gambar kenapa tidak bisa ya, saya udah coba berkali kali, adminnya kemana ya groupnya kok sepi kali,padahal disini forum forexnya bagus tapi sayang kagak ada...
  23. Eksekusi market EUR/JPY

    Eksekusi market EUR/JPY
  24. Analisa teknikal mata uang EUR/JPY Analisa...

    Analisa teknikal mata uang EUR/JPY

    Analisa teknikal mata uang EUR/JPY ini diterapkan melalui pendekatan indikator zigzag dan pola data candle. Langkah seperti apa yang bisa dilakukan untuk...
  25. Poundsterling (GBP) Poundsterling menguat di...

    Poundsterling (GBP)

    Poundsterling menguat di sesi Eropa Rabu (04/Juli) sore ini setelah Indeks PMI Jasa Inggris dilaporkan naik. Selain itu, ekspektasi akan kenaikan Rate Bank Sentral Inggris...
Results 1 to 25 of 44
Page 1 of 2 1 2
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Credits System provided by vBCredits II Deluxe v2.1.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
All times are GMT +4. The time now is 01:22 AM.
CompleteVB skins shared by PreSofts.Com