Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
  1. #21
    Admin of Indonesian Forum
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    in front of my laptop and trading
    Posts
    254
    Post Thanks / Like
    Credits
    217
    My Language
    Indonesian
    Quote Originally Posted by mike View Post
    Salam kenal Min sichone. ane baru bergabung dan ingin memperdalam masalah kondisi dari forum.

    Yang ingin ane tanyakan adalah dalam sehari maksimum melakukan berapa posting agar tidak disebut bonus hunter?
    Salam kenal gan, pada prinsipnya tidak ada batasan untuk jumlah posting. Yang perlu diperhatikan adalah posting-an tidak merupakan hasil copy dan paste dari sumber lain. Untuk diskusi labeih lanjut bisa kontak skype: villasfx

  2. #22
    Junior Trader
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Credits
    40
    My Language
    English
    wah mantap nih,

  3. #23
    Junior Trader
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Credits
    40
    My Language
    English
    iya mbah, mari kita ramai kan forum ini mbah,biar kita saling komunikasi dan juga tentunya dapat bonus,

  4. #24
    Trader
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Medan
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Credits
    107
    My Language
    Indonesian
    halo admin forumnya kok sepi amat,mari kita ramaikan lagi admin padahal bagus loh kalau bisa sharing sharing ilmu saya udah kenal trading cukup lama sampai sekarang masih sering loss

  5. #25
    Trader
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Medan
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Credits
    107
    My Language
    Indonesian
    Quote Originally Posted by mbahforex View Post
    semoga rame nih forum di dunia trader forex indonesia
    halo saya udah coba narik kredit dr sini tp kok gk masuk di saldo y apa mesti minimalnya $50
    mohon pencerahannya makasih Admin

  6. #26
    Junior Trader
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Credits
    0
    My Language
    Indonesian

    Smile

    Quote Originally Posted by Beni View Post
    halo saya udah coba narik kredit dr sini tp kok gk masuk di saldo y apa mesti minimalnya $50
    mohon pencerahannya makasih Admin
    Mhn pencerahannya gimana sih mas caranya saya masih baru disini mohon bimbingannya terima kasih

  7. #27
    Trader
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Medan
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Credits
    107
    My Language
    Indonesian
    sebenarnya caranya sih gampang tinggal posting yang bermanfaat

  8. ARIONFORXtarder
 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Credits System provided by vBCredits II Deluxe v2.1.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like v3.3.0 Patch Level 2 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
All times are GMT +4. The time now is 08:29 PM.
CompleteVB skins shared by PreSofts.Com