Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

Search:

Type: Posts; User: Beni

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: EUR/USD

    by Beni
    Replies
    408
    Views
    63,409

    Fed's Barkin: Growth to continue though at a...

    Fed's Barkin: Growth to continue though at a somewhat slower pace
    Below are some key takeaways, via Reuters, from the prepared speech delivered by Richmond Fed President Tom Barkin at an event...
  2. Replies
    175
    Views
    64,180

    Fed's Barkin: Growth to continue though at a...

    Fed's Barkin: Growth to continue though at a somewhat slower pace
    Below are some key takeaways, via Reuters, from the prepared speech delivered by Richmond Fed President Tom Barkin at an event...
  3. Thread: US Dollar

    by Beni
    Replies
    25
    Views
    11,477

    US: Political risk likely to become a drag on the...

    US: Political risk likely to become a drag on the economy
    Greg Gibbs, analyst at Amplifying Global FX Capital, suggests that the US political situation appears to be a potential drag on the...
  4. Kepercayaan diri bisa saja terjadi yaitu dengan...

    Kepercayaan diri bisa saja terjadi yaitu dengan keyakinan yang benar-benar yakin memiliki kemampuan trading yang bagus memiliki pengalaman yang cukup lama sehingga tidak lagi terlampau percaya akan...
  5. Replies
    1
    Views
    1,121

    Amegafx is a good broker, because it has a great...

    Amegafx is a good broker, because it has a great speed of execution, even though using an internet connection with a smartphone I have no trouble using it, especially the withdrawal process which...
  6. Dolar AS Berupaya Rebound Setelah Dihantam...

    Dolar AS Berupaya Rebound Setelah Dihantam Notulen FOMCMemasuki sesi Eropa, Dolar AS masih melemah terhadap AUD karena efek notulen FOMC, tetapi tengah berupaya balik menguat terhadap mata uang ...
  7. Dolar AS Melemah, Harga Emas Naik Menyusul...

    Dolar AS Melemah, Harga Emas Naik Menyusul pernyataan Powell, saham-saham menguat dan Dolar AS melemah. Emas pun menguat karena berkebalikan dengan kondisi Dolar AS.

    "Dolar AS yang sedang...
  8. Replies
    4
    Views
    4,322

    tetep aja trading forex bisa menghasilkan uang...

    tetep aja trading forex bisa menghasilkan uang yang banyak tapi kalau tidak konsisten tetap sama saja bohong hari ini anda bisa profit banyak keesokan harinya mungkin anda bisa kehilangan uang...
  9. Replies
    5
    Views
    3,854

    Dah masuk tahun 2019 bagaimana kabarnya, apakah...

    Dah masuk tahun 2019 bagaimana kabarnya, apakah sudah sukses tradingnya semua
  10. Replies
    29
    Views
    8,533

    30-31 Juli 2018: CPI Jerman Dan Kepercayaan...

    30-31 Juli 2018: CPI Jerman Dan Kepercayaan Bisnis Selandia BaruData berdampak hari ini adalah CPI Jerman, indeks KOF Swiss, Net Lending to Individuals di Inggris dan Pending Home Sales AS. Besok...
  11. Thread: NEWs NEWs NEWs

    by Beni
    Replies
    9
    Views
    2,384

    US President Trump threatens another government...

    US President Trump threatens another government shutdown - ReutersAs was reported earlier, US President Donald Trump has again threatened a government shutdown in an effort to force Congress to...
  12. Thread: AUD/USD

    by Beni
    Replies
    93
    Views
    18,576

    AUD/USD balances on 0.74 as cautious markets wait...

    AUD/USD balances on 0.74 as cautious markets wait for changes
    The Aussie is back into consolidation ranges near the 0.74 level as buyers and sellers play tug of war.
    China data is due this...
  13. Thread: EUR USD

    by Beni
    Replies
    660
    Views
    123,967

    EUR/USD to hit 1.25 in the medium-term -...

    EUR/USD to hit 1.25 in the medium-term - ANZAccording to a weekend note from analysts at ANZ, the EUR/USD major pair could make a move towards 1.25 in the coming months as fundamentals throughout the...
  14. Replies
    175
    Views
    64,180

    UK's new foreign minister hits Beijing on Monday...

    UK's new foreign minister hits Beijing on Monday for trade talks - Reuters
    As reported by Reuters, the UK's new Foreign Secretary Jeremy Hunt will be undergoing cooperation talks with his...
  15. Replies
    26
    Views
    11,589

    sebenarnya caranya sih gampang tinggal posting...

    sebenarnya caranya sih gampang tinggal posting yang bermanfaat
  16. betul banget tuh mas bro saya sependapat denan...

    betul banget tuh mas bro saya sependapat denan mas bro
  17. Thread: EURUSD

    by Beni
    Replies
    5
    Views
    2,334

    EUR/USD: Euro stagnant below 1.1700 as ECB...

    EUR/USD: Euro stagnant below 1.1700 as ECB members undecided on rate outlook

    The Euro is trading little changed at around 1.1685 level after German inflation confirmed preliminary reading of 2.1%...
  18. Replies
    29
    Views
    8,533

    GBP/USD: Descending Triangle Jelang Data BoE Dan...

    GBP/USD: Descending Triangle Jelang Data BoE Dan CPI ASPound Inggris berada di bawah tekanan terhadap Dolar AS kemarin, Rabu 11 Juli, dan ditutup lebih rendah 0.38% ke posisi 1.3207. Ketidakpastian...
  19. wah salah kamar mas kalau mau promo disini gak...

    wah salah kamar mas kalau mau promo disini gak ada yang liat
    pindah ke room yang lain aja mas
    disini aja penghuninya tak ada sepi sekali
  20. Replies
    175
    Views
    64,180

    Tariffs take away the keys from "Electrified"...

    Tariffs take away the keys from "Electrified" Nickel - TDS

    Analysts at TD Securities point out that the first battle in the US-China trade sent nickel prices sharply lower, but a lull in news flow...
  21. Replies
    76
    Views
    38,430

    You can earn money from here if you are active...

    You can earn money from here
    if you are active in this forum
  22. Replies
    175
    Views
    64,180

    China's June exports seen solid as trade war with...

    China's June exports seen solid as trade war with US intensifies - Reuters poll

    According to the latest Reuters poll of 39 economists, China’s exports growth is expected to have eased only...
  23. Replies
    29
    Views
    8,533

    Analisa Emas 9-13 Juli 2018: Inflasi AS, BoC Rate...

    Analisa Emas 9-13 Juli 2018: Inflasi AS, BoC Rate Hike, Trade WarAnalisa mingguan XAU/USD berikut ini dibuat berdasarkan harga penutupan pasar hingga akhir minggu lalu (6 Juli 2018), dan dimaksudkan...
  24. Replies
    4
    Views
    3,781

    kalau mau kaya jangan jadi pekerja tapi jadilah...

    kalau mau kaya jangan jadi pekerja tapi jadilah pengusaha, kalau mau kaya trading lahtapi yang paling penting adalah harus mengetahui dasar-dasar dari ilmu trading itu sendiri dan menurutku trading...
  25. Tarif Impor Resmi Berlaku, Aussie Coba Menguat...

    Tarif Impor Resmi Berlaku, Aussie Coba Menguat
    Tarif impor yang diberlakukan oleh Amerika Serikat terhadap barang-barang dari China telah resmi diberlakukan pada hari Jum’at, 6 Juli 2018 lalu....
Results 1 to 25 of 58
Page 1 of 3 1 2 3
Powered by vBulletin® Version 4.2.4
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Credits System provided by vBCredits II Deluxe v2.1.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
All times are GMT +4. The time now is 09:45 PM.
CompleteVB skins shared by PreSofts.Com