Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

Search:

Type: Posts; User: Beni

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    31
    Views
    47,117

    yang harus dilakukan adalah aktif di forum...

    yang harus dilakukan adalah aktif di forum perbanyak posting yang berbobot
  2. Replies
    8
    Views
    15,239

    benar sekali kerja dari rumah, situasi lockdown...

    benar sekali kerja dari rumah, situasi lockdown mau cari makan pakai apa kalau gak boleh keluar rumah cuman inilah jalan satu-satunya untuk mencari uang asal jangan terlampau nafsu dalam mengambil...
  3. Replies
    7
    Views
    10,198

    ngomong-ngomong kok sepi ini forum ya, padahal...

    ngomong-ngomong kok sepi ini forum ya, padahal termasuk bagus ini forum lumayan bisa jadi modal trading tapi sayang ditinggalkan
  4. Replies
    7
    Views
    9,103

    kalau saya beralih dgn menggunakan ea robot...

    kalau saya beralih dgn menggunakan ea robot karena bs konsisten dr pd profit bnyk dan pd akhirnya jg loss sebulan bs dpt 30% dr modal
  5. Replies
    31
    Views
    47,117

    msh aktif hanya aj utk forum indo da ditinggalkn...

    msh aktif hanya aj utk forum indo da ditinggalkn gk ad lg orgnya hehehe
  6. Replies
    4
    Views
    7,953

    bnyk yg sudah terbukti wd mas

    bnyk yg sudah terbukti wd mas
  7. Thread: EUR/USD

    by Beni
    Replies
    464
    Views
    374,570

    Fed's Barkin: Growth to continue though at a...

    Fed's Barkin: Growth to continue though at a somewhat slower pace
    Below are some key takeaways, via Reuters, from the prepared speech delivered by Richmond Fed President Tom Barkin at an event...
  8. Replies
    784
    Views
    1,059,975

    Fed's Barkin: Growth to continue though at a...

    Fed's Barkin: Growth to continue though at a somewhat slower pace
    Below are some key takeaways, via Reuters, from the prepared speech delivered by Richmond Fed President Tom Barkin at an event...
  9. Thread: US Dollar

    by Beni
    Replies
    44
    Views
    43,000

    US: Political risk likely to become a drag on the...

    US: Political risk likely to become a drag on the economy
    Greg Gibbs, analyst at Amplifying Global FX Capital, suggests that the US political situation appears to be a potential drag on the...
  10. Kepercayaan diri bisa saja terjadi yaitu dengan...

    Kepercayaan diri bisa saja terjadi yaitu dengan keyakinan yang benar-benar yakin memiliki kemampuan trading yang bagus memiliki pengalaman yang cukup lama sehingga tidak lagi terlampau percaya akan...
  11. Replies
    4
    Views
    7,953

    Amegafx is a good broker, because it has a great...

    Amegafx is a good broker, because it has a great speed of execution, even though using an internet connection with a smartphone I have no trouble using it, especially the withdrawal process which...
  12. Dolar AS Berupaya Rebound Setelah Dihantam...

    Dolar AS Berupaya Rebound Setelah Dihantam Notulen FOMCMemasuki sesi Eropa, Dolar AS masih melemah terhadap AUD karena efek notulen FOMC, tetapi tengah berupaya balik menguat terhadap mata uang ...
  13. Dolar AS Melemah, Harga Emas Naik Menyusul...

    Dolar AS Melemah, Harga Emas Naik Menyusul pernyataan Powell, saham-saham menguat dan Dolar AS melemah. Emas pun menguat karena berkebalikan dengan kondisi Dolar AS.

    "Dolar AS yang sedang...
  14. Replies
    8
    Views
    15,239

    tetep aja trading forex bisa menghasilkan uang...

    tetep aja trading forex bisa menghasilkan uang yang banyak tapi kalau tidak konsisten tetap sama saja bohong hari ini anda bisa profit banyak keesokan harinya mungkin anda bisa kehilangan uang...
  15. Replies
    7
    Views
    9,103

    Dah masuk tahun 2019 bagaimana kabarnya, apakah...

    Dah masuk tahun 2019 bagaimana kabarnya, apakah sudah sukses tradingnya semua
  16. Replies
    29
    Views
    15,702

    30-31 Juli 2018: CPI Jerman Dan Kepercayaan...

    30-31 Juli 2018: CPI Jerman Dan Kepercayaan Bisnis Selandia BaruData berdampak hari ini adalah CPI Jerman, indeks KOF Swiss, Net Lending to Individuals di Inggris dan Pending Home Sales AS. Besok...
  17. Thread: NEWs NEWs NEWs

    by Beni
    Replies
    9
    Views
    5,424

    US President Trump threatens another government...

    US President Trump threatens another government shutdown - ReutersAs was reported earlier, US President Donald Trump has again threatened a government shutdown in an effort to force Congress to...
  18. Thread: AUD/USD

    by Beni
    Replies
    116
    Views
    103,332

    AUD/USD balances on 0.74 as cautious markets wait...

    AUD/USD balances on 0.74 as cautious markets wait for changes
    The Aussie is back into consolidation ranges near the 0.74 level as buyers and sellers play tug of war.
    China data is due this...
  19. Thread: EUR USD

    by Beni
    Replies
    663
    Views
    218,368

    EUR/USD to hit 1.25 in the medium-term -...

    EUR/USD to hit 1.25 in the medium-term - ANZAccording to a weekend note from analysts at ANZ, the EUR/USD major pair could make a move towards 1.25 in the coming months as fundamentals throughout the...
  20. Replies
    784
    Views
    1,059,975

    UK's new foreign minister hits Beijing on Monday...

    UK's new foreign minister hits Beijing on Monday for trade talks - Reuters
    As reported by Reuters, the UK's new Foreign Secretary Jeremy Hunt will be undergoing cooperation talks with his...
  21. Replies
    31
    Views
    47,117

    sebenarnya caranya sih gampang tinggal posting...

    sebenarnya caranya sih gampang tinggal posting yang bermanfaat
  22. betul banget tuh mas bro saya sependapat denan...

    betul banget tuh mas bro saya sependapat denan mas bro
  23. Thread: EURUSD

    by Beni
    Replies
    5
    Views
    4,509

    EUR/USD: Euro stagnant below 1.1700 as ECB...

    EUR/USD: Euro stagnant below 1.1700 as ECB members undecided on rate outlook

    The Euro is trading little changed at around 1.1685 level after German inflation confirmed preliminary reading of 2.1%...
  24. Replies
    29
    Views
    15,702

    GBP/USD: Descending Triangle Jelang Data BoE Dan...

    GBP/USD: Descending Triangle Jelang Data BoE Dan CPI ASPound Inggris berada di bawah tekanan terhadap Dolar AS kemarin, Rabu 11 Juli, dan ditutup lebih rendah 0.38% ke posisi 1.3207. Ketidakpastian...
  25. wah salah kamar mas kalau mau promo disini gak...

    wah salah kamar mas kalau mau promo disini gak ada yang liat
    pindah ke room yang lain aja mas
    disini aja penghuninya tak ada sepi sekali
Results 1 to 25 of 63
Page 1 of 3 1 2 3
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2021 vBulletin Solutions Inc. All rights reserved.
Credits System provided by vBCredits II Deluxe v2.1.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
All times are GMT +4. The time now is 03:43 AM.
CompleteVB skins shared by PreSofts.Com